שאלה לגבי פרופרסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/02/2009 | 14:58 | מאת: זוהר

אני בן 30 ויש לי מפרצים גדולים זה מפריע לי ואני פוחד להקריח....האם פרופרסיה יכולה לעצור את ההתקרחות ואפילו להצמיח שיער? והאם יש תופעות לוואי לתרופה מחכה לתשובה תודה!

04/02/2009 | 16:05 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

זוהר שלום, פרופסיה משפיעה יותר על מרכז הראש מאשר על המפרצים אבל לעיתים משפיעה גם על המפרצים - אני מציע לך לעשות בדיקה גנטית שבאמצעותה תוכל לדעת בודאות אם יש לך את הגן של ההתקרחות ובהתאם לזה להחליט איזה טיפול לקחת.. הפרופסיה עוצרת את נשירת השיער ב-80% מהמקרים ומצמיחה שיער חדש ב-60% מהמקרים, ואין לה כמעט תופעות לואי. אני ממליץ לך גם לקנות את הספר שכתבתי בנושא השיער, שנמצא למכירה בחנויות, כך תוכל לקבל מידע נרחב על כל הקשור לשיער ולהתקרחות והדרכים לטיפול.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות