פרופסיה וצביעת שיער.

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/02/2009 | 14:42 | מאת: אלון

ד"ר נכבד שלום, הנני נוטל פרופסיה במשך 3 חודשים, בינתיים ללא תופעות לוואי, שאלתי היא האם שימוש בכדור במשך מספר שנים(5-10 שנים) עלול לגרום לבעיות בריאותיות או לנזק כלשהו. שאלה נוספת בזמן האחרון צמחו לי מספר שערות לבנות, האם צביעת שיער בתדירות של פעם בחודשים עלולה לגרום לנשירת שיער מוגברת, על אף שאני משתמש בכדור, או שעדיף להימנע מצביעת השיער בכדי לשמור על מצבו. נ.ב,אדגיש ששער ראשי נמצא במצב די טוב והסיבה שבגללה אני נוטל את הכדור היא לשמר את המצב הקיים שכן במשפחתי יש את גן ההתקרחות. בתודה מראש על תשובתך, המשך יום טוב.

04/02/2009 | 15:53 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלון שלום, על פי מחקרים לא אמור להגרם כל נזק בנטילת הפרופסיה במשך שנים רבות. אתה יכול לצבוע את השיער, זה לא יגרום נזק ותמשיך לקחת את הפרופסיה כל עוד אתה רוצה לשמור על הקיים.

04/02/2009 | 18:44 | מאת: שחר

אני אישית גם צובע (מה לעשות, הגיל עושה את שלו) והפרופסיה עדיין עובדת נהדר, ככה שלא נראה לי שיש לך מה לדאוג.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות