נשירת שיער מוגברת - בת 32

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/02/2009 | 10:06 | מאת: מאיה

שלום. אני בת 32 כשנה וחצי אחרי לידה. אני סובלת מנשירת שיער מוגברת. השיער שלי דק ואני צובעת אותו בגלל השיער הלבן כ-10 שנים כבר. בשנתיים האחרונות אני סובלת מנשירת שיער מוגברת כך שהשיער נהייה ממש דליל וכמויות גדולות נושרות כל יום. מה אפשר לעשות? האם יש כדורים מומלצים שיכולים להפסיק את הנשירה? או איזשהו תכשיר אחר?

04/02/2009 | 15:46 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מאיה שלום, כמובן שאפשר לטפל, אך דרך האינטרנט קשה לי להמליץ לך על טיפול. את מוזמנת להגיע לבדיקה. בנוסף, בחנויות הספרים נמצא למכירה ספר שכתבתי בנושא השער - אני ממליץ לך לקנות אותו כדי לקבל מידע רב על כל הקשור בנושא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות