נשירה מוגברת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/02/2009 | 08:10 | מאת: מודאג

שלום ד"ר אני בן 27 לפני 4 חודשים התחלתי לקחת פרופסיה כדי לעצור את הנסיגה האיטית במפרצים כהשיער מלא. כחודש אחרי השימוש שמתי לב שהנשירה התגברה מ 30 עד 40 שיערות ליום לפני השימוש ל 80 ויותר. אחרי חודש וחצי זה כבר התגבר בצורה ממש חזקה לפחות 100 עד 200 שיערות ביום היו ימים שאפילו יותר עם החפיפה. יש לציין שהנשירה היא מכול הראש. על הכרית במהלך התקופה היו בין 16 עד 20 שיערות. היום אחרי 4 חודשים יש האטה בנשירה אך השיער הפך להיות דליל בעיקר בחלק הקידמי של הראש לפי צילום ולפי מגע. הנשירה גם גרמה לנסיגה בקו הקידמי. עדיין על הכרית יש לפחות 10 עד 16 שיערות. אני יודע שהנשירה היא כתוצה של השימוש בתרופה ואין להפסיק את השימוש בה עד שנה. מניסיונך האם השיער יחזור להיות מלא כפי שהיה לפני השימוש בתרופה והאם השיער שנשר במהלך השימוש יצמח בחזרה? תודה

05/02/2009 | 08:38 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מודאג שלום, אני שמח לשמוע שהנשירה הואטה, נהוג לומר שלאחר 6 חודשים אפשר להבחין בתוצאה הראשונית של הטיפול שמתבטאת בעצירה או בהאטה של הנשירה ולאחר 12 חודשים מסתמנת צמיחה מחודשת של השיער, כך שאני מקוה שגם אצלך זה יעבוד. אני ממליץ לך לקנות את הספר שכתבתי בנושא השיער ונמצא למכירה בחנויות כדי לקבל מידע נרחב יותר על כל הקשור בנושא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות