פרופסיה וניתוח,

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/02/2009 | 02:51 | מאת: יועד

שלום ד"ר גינזבורג, אני בן 19 ולוקח פרופסיה כבר כמעט שבוע. יש לציין שאני ממש לא חווה שום תופעות לוואי ואפילו הופחתה נשירת השיער. אני אמור לעבור בעוד כמה חודשים ניתוח אורתוגנטי(להזזת לסת תחתונה) ורציתי לדעת שבמידה ואפסיק לקחת את הפרופסיה בעקבות הניתוח לתקופה של כמה שבועות, כאשר אתחיל לקחת אותה שוב היא לא "תפעל עליי"? כלומר, היא תאבד מהאפקטיביות שלה על הגוף אם מפסיקים טיפול לתקופה מסויימת ואז ממשיכים שוב עם הפרופסיה? כי הנשירה שלי הייתה חמורה מאוד ואני ממש לא רוצה להפסיק את הטיפול, אך אולי אצטרך בגלל הניתוח... ועוד שאלה- ידוע לך אם ניתן לקחת את כדור הפרופסיה ביום הניתוח עצמו ובימים שלאחר מכן על מנת לא להפסיק טיפול?! תודה רבה לך...מקווה שתענה

04/02/2009 | 17:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יועד שלום, אתה יכול להפסיק למס' ימים בודדים מיום הניתוח ואחר כך אם לא תוכל לבלוע, ניתן להמיס את הכדורים כך שלא תצטרך להפסיק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות