xandrox15

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/02/2009 | 23:32 | מאת: ערן

שלום דוקטור רציתי לשמוע מה דעתך על התרופה xandrox15 האם שמעת עליו? והאם הוא יעיל?

04/02/2009 | 17:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ערן שלום, על ה-xandrox15 לא נעשו מחקרים רפואיים, ולכן יכול להיות שהוא עוזר, אך יכול להיות שהוא גם מסוכן, ואני לא ממליץ על תרופה שלא הוכחה ע"י מחקרים.

04/02/2009 | 18:46 | מאת: שחר

אני ממש לא מציע לקחת תרופות שלא אושרו על ידי מחקרים מדעיים, מי יודע אם זה בכלל עובד, ויותר חמו - אם זה לא מזיק. בארץ יש שתי תרופות שזכו לאישור מנהל התרופות והמזון האמריקני לטיפול בהתקרחות: פרופסיה ומינוקסי. מציע לך לברר לגביהן ולא לזרוק כסף סתם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות