חשד לויטיליגו

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/02/2009 | 14:46 | מאת: מודאגת .

בבדיקה אצל גניקולוג התגלו אצלי כתמים לבנים וחשד לויטיליגו באיבר המין שלי . נשאלת השאלה האם קיים טיפול לכתמים אלו ? האם בהכרח הופעת הכתמים הנ"ל מעידים על הופעת הכתמים באיברים אחרים בגופי ? עליי לציין שאני חולת קרוהן האם קיים קשר בין מחלה זו לויטיליגו? אודה לכם על תשובה מהירה המודאגת

04/02/2009 | 17:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

למודאגת שלום, הויטיליגו והקרון - שתיהן מחלות אוטואומניות כך שיכול להיות שיש קשר ביניהן אך לא בהכרח. יש אפשרות שהכתמים לא יופיעו בחלקים אחרים של הגוף וישארו רק באיבר המין.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות