נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/01/2009 | 15:10 | מאת: לאה

אני בת 47, בריאה, בדיקות דם תקינות. מזה מספר שנים עם נשירה מוגברת.טופלתי במינוקסי לנשים, פורקפיל, והומופטיאה. אך ללא כל שיפור, אלא להיפך, הנשירה מתגברת. הרופאים שהתייעצתי עימם אמרו שאצטרך להשלים עם הבעיה. אולי לך ידוע, האם יש טיפולים נוספם שתוכל להמליץ עליהם ? בברכה לאה

28/01/2009 | 12:45 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

לאה שלום, אני מניח שאין מקום להרמת ידיים, אך דרך האינטרנט אינני יכול להמליץ על טיפול. בחנויות הספרים נמצא למכירה ספר שכתבתי על השיער - את יכולה לקנות אותו והוא יוסיף לך אינפורמציה על כל מה שקשור לשער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות