דקל ננסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/01/2009 | 12:47 | מאת: שגית

שלום, אני בת 30 וסובלת מנשירת שיער, גם תושרתית וגם עקב חוסרים. אני מטופלת הרבה שנים בויטמנים שבחלק מהזמן השיער מתמלא ונראה טוב אך ישנם תק' שפתאום השיער נושר וחוזר להיות דליל מבלי שאשנה משהו. רופא נתן לי לקחת כומוסות של דקל ננסי ורציתי לדעת האם יש הוכחה שאכן הדבר עוזר? אודה לתשובתך

27/01/2009 | 08:33 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שגית שלום, למעשה אין כל מחקר מדעי המוכיח את יעילותו של הדקל הננסי, אבל ישנם בכל זאת אנשים שטוענים שזה עוזר להם. להזיק בודאי זה לא יכול, את יכולה לנסות ולראות אם עליך זה משפיע.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות