בעיות בשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/01/2009 | 10:46 | מאת: ליעוז

תראה דוקטור נהפכתי לבנאדם מאוד מתוסכל ודיכאוני בעקבות הבעיה שיש לי בשיער. אני בן 19 וחצי ומשרת בצבא וכבר אני רואה אצלי מפרצים בשיער ולא רק מפרצים זה נראה כי גם בצדי הראש היכן שהרכות השיער נוסג לאחור הפאות הידלדלו וקיבלו צורה לא ברורה. ואת כל זה אני רואה בהדרגה. לפני כחודש אני יכול להעיד שהמצד היה שונה. אני לא חושב שזה תורשתי מכיוון שיש לי גירודים בשיער וקשקשים בכל השיער ורק מאז שהרגשתי בכך אני רואה גם את השינויים בשיער. איך אפשר לפתור את הבעיה הזו. האם תרופות שיש היום באמת יכולים להשיב לי את שיערי?

25/01/2009 | 08:43 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ליעוז שלום, ישנן היום תרופות שיכולות לעזור. אני מייעץ לך ללכת לבדיקה אצל רופא עור גם לגבי נשירת השיער וגם לגבי הגירודים בראש. כמובן שמבלי לראות אותך קשה לי לתת תשובות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות