האם פרופסיה מתאימה לי?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/01/2009 | 12:18 | מאת: גיא

שלום, אני סובל מהתדלדלות שיער באזור הרקות בלבד (מפרצים). הבנתי שפרופסיה אינה מתאימה למי שסובל מסוג זה של התקרחות. האם זה נכון? תודה, גיא.

21/01/2009 | 13:50 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גיא שלום, זה נכון שהפרופסיה מתאימה יותר לקודקוד והמינוקסידיל מתאים יותר למפרצים. במקביל, הייתי מייעץ לך לעשות בדיקה גנטית שבאמצעותה תוכל לדעת אם יש לך את הגן של ההתקרחות ובהתאם לזה להחליט האם לקחת את הפרופסיה.

21/01/2009 | 14:47 | מאת: גיא

כמה היא עולה? איפה אפשר לבצע אותה והאם היא מכוסה במסגרת קופת חולים (לאומית)? תודה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות