יש לי שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/01/2009 | 19:12 | מאת: חייל מתוסכל

הבנתי שבתהליך הנשירה השערה נהיית יותר דקה ופגומה ככל שהתהליך הנשירה בשערה מתקדם ואז היא נושרת..אז אם יש לי נשירה של שיער עבה ואיכותי זה אומר שהיכן שהוא נשר אמור לגדול עוד שיער? כי השורש עוד לא הגיע לתהליך שהשיער פגום

20/01/2009 | 09:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

חייל מתוסכל שלום, אם השיער אינו מכיל את הגן של ההתקרחות הזכרית הטיפוסית, אין סיבה לדאוג, שכן השערות שנושרות מתחלפות בחדשות. מקובל לחשוב שאובדן של עד 100 שערות ליום הוא נורמלי היות והנטיה שלנו היא לראות רק את השערות הנושרות, אבל באותה מידה צומחות חדשות. אם אינך רואה התדלדלות בשיער או איזורים קרחים סימן שאין סיבה לדאגה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות