נשירה ממושכת וגלולות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/01/2009 | 17:57 | מאת: לימור

היי, יש לי היסטוריה של נשירה ממושכת כבר כשש שנים למרות שבשלב כלשהו היה חסר ברזל ואבץ, החסר הושלם וכמובן שהנשירה לא מאז אני בבדיקות הכל טוב. ניסיתי המון כדורים שונים נגד הנשירה ומה לא.. עם התחלת הנשירה התחלתי במקביל בערך גם עם גלולות יסמין נפגשתי עם הרבה מומחים שאמרו שיש קשר לנשירה וכאלה שאמרו שאין. החלטתי שלאחר שש שנים עם גלולות יסמין אפסיק אותם וניראה מה יהיה תוך כמה זמן להערכתך אני יכולה אכן להרגיש אם הפסקת הגלולות עזרה לעצירת הנשירה? כמה חודשים לוקח להורמונים לצאת מהגוף סופית? האם השיער האבוד מסוגל להתחדש גם אחרי תקופה כה ארוכה? אני מפחדת שדווקא ההפסקת גלולות תגרום להחמרה בנשירה.. :/ אשמח לתשובה : )

20/01/2009 | 09:05 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

לימור שלום, לגלולות יסמין אין הוכחה מדעית כי הן מיועדות לעצירת נשירת השיער ולכן איני רואה בהכרח קשר בין הפסקת נטילת הגלולות לבין התחדשות נשירת השיער. מעבר לכך, קשה לי דרך האינטרנט לענות על שאלתתך בהמשך לצמיחת השיער כן או לא מבלי לראותך. במידה ואת מעוניינת את מוזמנת להתקשר ולהגיע לקליניקה שלי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות