ד"ר שלום

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/01/2009 | 20:06 | מאת: חייל מתוסכל

אני חייל בן 21 משתמש חודשיים בפרופסיה דרגת ההתקרחות שלי בסולם היא 2 ומתחילה לצעוד בצעדי ענק אל עבר השלב ה3 בסולם. עד כה אין שינוי לטובה מרגע לקחית הפרופסיה. הבנתי שהפרופסיה לא עוזרת ממש במפרצים האם זה נכון ? והאם יש יש תרופה שכן עוזרת..תודה מאוד על תשובתך

13/01/2009 | 08:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

חייל מתוסכל שלום, הפרופסיה אכן עוזרת פחות למפרצים - תזכור שתוצאות מהשימוש בפרופסיה ניתן לראות רק לאחר כשנה. אני מציע לך לצלם את עצמך עכשיו ולהשוות בעוד שנה ולראות את התוצאות. בנוסף, אתה יכול להוסיף את השימוש גם במינוקסי למפרצים.

13/01/2009 | 17:44 | מאת: חייל מתוסכל

ותגיד דוקדטור עד איפה זה בדיוק מוגדר מפרצים עד לאן הם מתעמקים בדיוק שאני ידע מה בדיוק הולך להעלם .. תודה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות