שיעור בגלל שימוש במינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/01/2009 | 22:59 | מאת: נינה

שלום שיעור שצמח בעיקבות שימוש במינוקסי 2% במשך 3 חודשים וגרם לי לשיעור במצח וכל הסנטר עד הצווארוגם בפנים האם זה ינשור עם הפסקת השימוש במינוקסי? מה עושים???? האם צריך להפסיק בהדרגה {אני בת 20)

12/01/2009 | 09:32 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נינה שלום, השיער שצמח על הפנים ינשור, אך אני לא מציע לך להפסיק את השימוש במינוקסי אלא מאד מאד להקפיד על רחיצת הידיים לאחר השימוש וכן לא לשים את זה סמוך לשינה כדי שלא יספג בכרית ומשם לפנים. אם יש לך שיער ארוך כדאי שתאספי אותו שלא יגע לך בפנים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות