מינוקסידיל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/01/2009 | 09:48 | מאת: רונית

האם המוצר זהה לריגיין? לפני כ 10 שנים ניסיתי להשתמש בריגיין וכתוצאה מכך צמח לי שיער על הפנים. האם המינוקסי עלול לגרום לצמיחה מיותרת באיזורים נוספים מלבד הקרקפת?

07/01/2009 | 14:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רונית שלום, אכן, המינוקסידיל זהה לריגיין, ואחוז קטן מהנשים המשתמשות במינוקסידיל עלולות לסבול משיעור יתר בחלקים שונים בגוף, בעיקר בפנים. על כן מומלץ לשטוף ידיים לאחר המריחה ולהמנע ממריחה לפני השינה, כדי שהחומר לא ייגע במצעים ומשם יעבור לפנים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות