דרגת התקרחות וצמיחה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

31/12/2008 | 19:23 | מאת: אלי

גיל 32 פרופסיה בשימוש חצי שנה אני נראה לי בהתקרחות דרגה 4 או 5 לפי התרשים האם פרופסיה יכולה להצמיח לי שיער? כעבור כמה זמן? האם פרופסיה מורידה את הטוסטסטרון?

01/01/2009 | 08:48 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלי שלום, את הפרופסיה יש ליטול לפחות שנה כדי לראות תוצאות. ב-60% מהמקרים הפרופסיה גם מצמיחה שערות חדשות בעוד שב-80% מהמקרים עוצרת את הנשירה.תוצאה זו נשמרת כל עוד ממשיכים לקחת את הפרופסיה - ברגע שמפסיקים, הנשירה חוזרת. הפרופסיה תפקידה לחסום את האנזים 5 אלפא רדוקטאז, שממיר את הטסטוסטרון ל-DHT (שהינו הגורם לנשירת השיער), ובעזרת חסימה זו הנשירה נעצרת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות