לד"ר גינזבורג

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/12/2008 | 20:08 | מאת: רוני

לד"ר גינזבורג שלום רב לפני כשנה היה לי שיער ארוך יותר, וביצעתי בו החלקה חד פעמית ע"י תכשיר החלקה, עכשיו השיער קצר יותר ולאחר שני גילוחים. אבל ניתן לשים לב לכך שהשער אינו גודל כבער ישנה פגיעה בצמחתו דבר הניקרא בשפה מיקצועית "מיניאטוריזציה" אשר מתבטת ע"י מפרצים.ולא בנשירה. מה עליי לעשות כדי לתקן תופעה זאת? והאם ישנה דרך חזרה (כבעבר) לשיער מלא יותר? או אלה אך ורק יהיה ניתן למגר תופעה זו ולישמור על הקיים? תודה מראש ושנה אזרחית מאושרת ומוצלחת..!

31/12/2008 | 12:33 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רוני שלום, קשה לי להבין אם את/ה אשה או גבר, אך בכל מקרה ברור שהחלקה פוגעת בשיער. אין ביכולתי לתת לך טיפול

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות