מפרצים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/12/2008 | 12:41 | מאת: רוני

שלום רב ד"ר גינזבורג רציתי מאד לשאול אותך; האם מקור מפרצים פתאומים (כחצי שנה אחרונה) מקורם להתחלתה של היתקרחות? ואם כן איך ניתן לטפל בעניין זה באופן יעיל ונכון? חשוב לציין שאין כל שינוי שנראה לי, לפחות מבחינת נישרת השיער כגון בעת חפיפה וכדומה פשוט מפרצים שנראים יותר מאיי פעם.. תודה מראש

29/12/2008 | 12:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רוני שלום, תהליך ההתקרחות הגברית האופיינית מתחיל במפרצים, במצח ובאיזור הקודקוד - הייתי מייעץ לך לעשות בדיקה גנטית שבאמצעותה תוכל לדעת אם יש לך את הגן של ההתקרחות ובהתאם תחליט על טיפול.

29/12/2008 | 23:53 | מאת: רוני

תודה על תשובתך, אעשה זאת. אבל אצלי דווקא לא ניראת באזור המצח אלה יותר מעלה למצח...

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות