שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/12/2008 | 19:09 | מאת: אייל

ד"ר גינזבורג שלום רב, אני בן 23 , לקחתי פרופסיה במשך שנתיים כשרק התחילו לי מפרצים קטנים (יחסית) בזמן האחרון שמתי לב להתדלדלות נוספת מעבר למפרצים , אני לא יודע מה לעשות? חשבתי לעבור לאובדרט ,כי אולי פרופסיה לא עוזרת. האם תוכל ליעץ לי ?

29/12/2008 | 12:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אייל שלום, אני לא ממליץ על האבודרט כל עוד אין אישור של משרד הבריאות בישראל. לגבי הפרופסיה - השפעתה בד"כ רבה יותר על הקודקוד ולאו דוקא במפרצים, שם הפתרון הטוב ביותר כרגע הוא השתלת שיער.הייתי מייעץ לך לעשות בדיקה גנטית שבאמצע%

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות