נשירת שיער בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/12/2008 | 21:20 | מאת: ערן

אני בן 25 נוטל ויפאקס,ליתיום,קונצרטה. עד לא מזמן היה לי שיער מלא אבל התחיל לי לנשור שיער. וכבר התחיל לי להיות "מפרצונים". השיער ממשיך לנשור ואני פוחד שאם אני לא יעשה משהו אז לא ישאר לי כלום. האם זה התרופות שגורמות לזה? מה יכול להיות ? אבא שלי לא התחיל להקריח רק בגיל 55 אז מה יהיה איתי? אני מאוד מבוהל כי כל ליתוף מוריד לי איזה 4 -5 שיערות שאלת השאלות היא : אם הנשירה על רקע נפשי אז האם זה יצמח בחזרה???

28/12/2008 | 12:54 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ערן שלום, התרופות שאתה לוקח יכולות להיות אחד הגורמים לנשירת השיער אבל אם אתה זקוק להן אינך יכול להפסיקן. אני מציע לך ללכת לר

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות