שיעור בפנים לאחר מינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/12/2008 | 14:22 | מאת: שימרית

שלום לך, לאחר טיפול במינוקסי 2% במשך ארבעה חודשים, גיליתי שיעור מוגבר בפנים באיזורים שהיו חלקים כמעט לגמרי לפני כן. האם יש צורך בטיפול להסרת שיער מהפנים או שהשיערות ינשרו מאליהן? ואם כן- על איזה סוג טיפול תמליץ? כמו כן, רופא עור שהזריק לי זריקות "קנלוג" התיר לי להפסיק את ה'מינוקסי' לחלוטין כבר עכשיו ולא באופן הדרגתי- מה דעתך? -הורדתי החודש שיערות מהפנים ע"י שעווה-האם זה מונע את הנשירה הטבעית של השיערות?

28/12/2008 | 12:50 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שמרית שלום, יש להקפיד לשטוף היטב את הידיים לאחר מריחת המינוקסי וכן לא לשים אותו בסמוך לשינה כדי שלא ימרח על הכרית. אם המינוקסי עוזר לך, כדאי מאד שתמשיכי לקחת ולא מומלץ להפסיק. את השערות מהפנים מומלץ להוריד ע"י לייזר וכאמור לשטוף היטב ידיים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות