בדיקות דם ופרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/12/2008 | 08:46 | מאת: אלמוני0123

אני לוקח פרופסיה כמעט 8 חודשים, קשה לי להעריך אם משהו השתנה או לא, לכן בהמלצתך אני אגיע אליך אחרי שנה של לקיחה עם התמונות של לפני ואתה תייעץ לי . יש לי שאלה, אני רוצה לבצע בדיקות דם מקיפות וגם כאלה שיהבחנו אם יש לפרופסיה איזו השפעה לא טובה עלי.. מה הפרמטרים שעלי לבקש מרופא המשפחה.. הבנתי שתפקודי כבד ורמות טוסטסטרון ועד כמה דברים .. האם תוכל לתת לי את הרשימה המלאה בבקשה ... מעבר לכך הבנתי שלפרופסיה יכולה להיות השפעה על מסת השריר .. יכול להיות שזו הסיבה שאני מתאמן מעל חצי שנה במכון ושומר על תזונה נכונה ואינני רואה תוצאות בגודל ובמסת השריר ?!? נוסף על כך אני רוצה בסיום השנה של הלקיחה לבצע גם בדיקת זרע לתקינותו ואיכותו לפני שאני ממשיך ליטול עוד במידה והפרופסיה באמת תתברר כעוזרת לי, האם תוכל לתת לי לבצע בדיקה כזו, כמה היא עולה או שהיא ממומנת עי הקופה (אני במכבי) הזרע שלי מאוד דליל ומימי ואני פוחד שאיכותו נפגעה או תיפגע בעתיד .. אודה לתשובותיך ! בברכת חג שמח

28/12/2008 | 12:45 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלמוני שלום, הפרופסיה אינה משפיעה על תפקודי הכבד ועל הטוסטסטרון ולכן אם אתה רוצה לעשות בדיקות, עליך לבקש בדיקות כלליות מהרופא ולאו דוקא בדיקות ספציפיות. כמו כן, לא ידועה לי כל השפעה של הפרופסיה על מסת השריר. הפרופסיה גם אינה משפיעה על איכות הזרע ועובדה זו מגובה ע"י מחקרים מדעיים

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות