שאלה בהולה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/12/2008 | 07:53 | מאת: יניב

שלום רב!! אני בשנות ה 20 המאוחרות לחיי ומתחיל להקריח (כנרא מסיבה תורשתית כי אבי קירח) אני עד לפני כמה חודשים שימשתי כדוגמן ואז התחלתי לקבל הערות על איבוד השיער מס' שאלות לי אליך- 1. מה הטיפול החדשני ביותר הקיים שאפשר לעצור את הנשירה ולהצמיח שיער מחדש? 2. האם כדאי להשתמש בפרופסייה? כי ניסתי במשך שנה ולא ראיתי שינוי משמעותי..אולי צריך זמן נוסף? 3. קראתי באינשטנט על מסרק לייזר שעוצר ומצמיח שיער?האם שמעת עליו , אם כן הא הוא כדאי? http://www.hair4life.co.il/studies.aspx 4. האם שמעת על שיטתו של שמואל גונן?אם כן האם היא באמת עובדת? http://www.shmuel-gonen.com אני מוכן לעשות הכל כד י להחזיר את השיער ולחזור לדגמן כי זו הפרנסה שלי. מה גם שהבטחון העצמי שלי ירד בגלל זה. מצפה לתשובתכם..תודה מראש

24/12/2008 | 14:28 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יניב שלום, לפני שאני עונה לך, הייתי מציע לך להגיע אליי לייעוץ היות ולא ציינת היכן בדיוק ההתקרחות. בכל אופן, במידה וההתקרחות היא במפרצים הטיפול החדשני ביותר שאני יכול להציע לך הינו השתלת שיער.הפרופסיה הינה תרופה מצויינת השומרת על הקיים ולעיתים גם מצמיחה שיער חדש, אך כדי לראות את התוצאות צריך להמתין שנה ורצוי להצטלם בתחילת הטיפול כדי שתוכל להשוות אחרי שנה, אז קרוב לודאי שחל שינוי אבל אתה לא ממש רואה אותו כי אין לך תמונה להשוואה. מסרק לייזר יכול לעצור את הנשירה במקרה הטוב אך אינו מצמיח שיער חדש. שיטתו של שמואל גונן לא הוכחה מדעית כעוצרת נשירה ואני מכיר פציינטים שלא דיווחו על תוצאות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות