משתמש בפרופסיה ורביבוגן

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/12/2008 | 21:24 | מאת: עודד

שלום ד"ר. רופא עור הציע לי להשתמש בתרופת הפרופסיה יום כן יום לא ותכשירי הרביבוגן על מנת להוריד השפעות לוואי ועלויות. התוצאות פנטסטיות . אחרי 7 חודשים הפדחת התחילה להתמלאות והנשירה נעלמה כבר כעבור חודש וחצי. בדקתי את המחקרים על המוצרים והתוצאות דומות. האם אוכל להפסיק עם הפרופסיה ולהמשיך עם הרביבוגן והשמפו שלו? תודה עודד

23/12/2008 | 17:10 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עודד שלום, בשום מחקר עדיין לא הוכח כי הרביבוגן משפיע על נשירת השיער. אני ממליץ להמשיך לקחת פרופסיה - כדור אחד ביום ואולי רק אחרי שנתיים אם התוצאות טובות מאד לרדת לכדור פעם ביומיים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות