התרחוקת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/12/2008 | 20:58 | מאת: דודי

בן 31 התחלת התקרחות באזור המפרצים כאשר השיער מאחורה (עורף) מלא לקחתי פרופסיה מעל שנה עקב תופעות לואי הפסקתי בעיקר מהחשש לפגיעה בפריון .שאלתי היא האם ניתן לבצע השתלה באזור המפרצים שיתן מראה של שיער מלא וחזק או כול ההשתלות התוצאות דומות ראש בובה ולא משנה המיקום של ההשתלה ובמידה ואחליט שכן לבצע השתלת שיער באזור זה השיער ינשור שוה? תודה דודי

22/12/2008 | 08:36 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דודי שלום, בהחלט ניתן לבצע השתלה באיזור המפרצים - השיער גודל חזק ונראה טבעי ביותר והשיער המושתל לא נושר אף פעם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות