תופעות בין תרופתיות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/12/2008 | 11:50 | מאת: דויד

דר' גינזבורג שלום רב, אני בן 28, והחלה אצלי תופעת נשירה. הייתי אצל רופא עור והוא המליץ לי על פרופסייה. היות ואני נוטל כדורים על בסיס יומי (tegratol + colchicine) והם על בסיס כימי, העדפתי לא להעמיס על הגוף בכדור ע"ב כימי נוסף כמו הפרופסייה. כיום אני משתמש במינוקסי 5. ללא שיפור. המליצו לי גם על הכדור הטיבעי רוטס HR, מה דעתך? אני מעדיף למצות את כל האלטרנטיבות לפני שאשתמש בכדורים. בברכה, דויד

22/12/2008 | 10:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דוד שלום, הכדור הטבעי רוטס HR לא יעזור לנשירת השיער. אני מציע לך לעשות בדיקה גנטית באמצעותה תוכל לדעת אם יש לך את הגן של ההתקרחות ואז תוכל להחליט האם כדאי בכל זאת לקחת את הפרופסיה. את הבדיקה ניתן לעשות אצלי בקליניקה.

22/12/2008 | 17:03 | מאת: דויד

אשמח לבצע את הבדיקה. מה הטלפון לקביעת תור?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות