התקרחות נשית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/12/2008 | 19:36 | מאת: שרית

שלום, אני בת 58 חולה בסכרת לא מאוזנת, מזה חודשיים החלה נשירת שיער ובשבועיים האחרונים הנשירה החמירה מאד, השיער נעשה דליל מאד באמצע הקרקפת (הגבולות הם כמו של התקרחות גברית) קיבלתי טיפול מרופאת עור ע"י שמפו ובמקום לעזור בסיום השטיפה נפלו לי קבוצות רחבות מאד של שיער, האם יש לכך סיבה ידועה? מבחינה גנטית הורי לא היו קרחים, האם יש לכך טיפול? אני חוששת מאד להישאר ללא שיער. אנא עזור לי.

21/12/2008 | 10:19 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שרית שלום, הסכרת אינה הגורם לנשירת השיער ושמפו לא ממש הפתרון - אני מציע שתפני שוב לרופאת העור כדי לברר סיבות נוספות אפשריות לנשירת השיער וקבלת טיפול בהתאם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות