אלופציה אראטה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/12/2008 | 12:27 | מאת: מיטל

אני סובלת מנשירת שיער כבר כמה חודשים, השיער הפך לדליל למרות שכל חיי הוא היה מלא מאוד, יש לי גרד בקרקפת וקשקשים והתחילה לי נשירה קלה בריסים ובעוד מקומות בגוף.. הבדיקות דם לא הצביעו על שום בעיה ייתכן שזו אלופציה אראטה? ואם כן מה עושים? כיצד ניתן לפנות אליך? (אני חברה בקופת חולים כללית והבנתי שאתה לא עובד איתה)

21/12/2008 | 08:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מיטל שלום, יתכן שמדובר באלופסיה אראטה אך אני לא רוצה לתת אבחנות דרך האינטרנט. את יכולה להתקשר לקליניקה שלי ולתאם תור בטל. 09-7603406.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות