בעייה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/12/2008 | 00:30 | מאת: א'

שלום, אני בחור כבן 25, ולאחרונה, לראשונה בחיי, נתקלתי בתופעת - נשירת השיער. אני לא מקריח, וגם אין סימנים להקרחה, אבל בהחלט נושר לי הרבה שיער, כשאני מעביר יד על השיער אני רואה הרבה שערות על היד, וגם על הכרית ובמקלחת. מה מומלץ לעשות כדי להפסיק את זה מיידית?? מלבד להיוועץ ברופא עור. יש משהו שאוכלים ואמור להשפיע? יש משהו שאפשר לעשות ותהיה תוצאה מיידית של הפסקת הנשירה? בנוסף, איזו תרופה הכי מומלצת להשפעה הכי מהירה? זה ממש מלחיץ אותי. אני פוחד שאם זה ימשיך ככה עוד שבועיים, כבר לא יישארו לי שערות! מה עושים? תודה רבה.

16/12/2008 | 09:03 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

א' שלום, קודם כל, נשירת עד 100 שערות ליום זהו מצב נורמלי ואם אינך רואה סימנים להתקרחות אולי אין סיבה לדאגה. בכל מקרה, אין תרופת קסם שעוצרת נשירה ביום אחד - אני ממליץ לך בכל זאת ללכת לרופא עור כדי שימליץ לך על תרופה שתעזור לך בהתאם למצב, וממילא תרופה מחייבת מרשם רופא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות