שימוש ב- HSR יחד עם מינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/12/2008 | 15:03 | מאת: איה

ד"ר גינזבורג שלום, אני משתמשת ב- HSR, ורוצה להתחיל להשתמש במינוקסי. האם ניתן להשתמש בשניהם, ומה שמים קודם? אם אשים קודם את ה- HSR, הרי המינוקסי ימרח את הכל. האם אפשר לשים את המינוקסי ואז לשים על זה את ה- HSR? האם צריך לחכות פרק זמן כלשהו בין לבין? תודה

14/12/2008 | 09:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

איה שלום, ה-HSR עשוי מניילון ולכן נתפס פחות טוב בשיער. ניתן לשים את המינוקסי וכשמתייבש להשתמש ב-HSR, אך כאמור עשוי מניילון והתוצאות טובות פחות לעומת הטופיק שמורכב מסיבים אורגניים המתפזרים בין השערות ונתפסים בהן באמצעות חשמל סטטי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות