פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/11/2008 | 20:01 | מאת: אור

ד"ר שלום, הנני נוטל פרופסיה מזה כשבועים ואני מרגיש שאיני מסוגל להגיע לזקפה מלאה, שאלתי היא האם תופעה זו אמורה לפוג בקרוב או שזה תופעת לוואי שתימשך כל עוד אני ינטול את הכדור, בתודה מראש,

25/11/2008 | 09:08 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אור שלום, התופעה של קשיים בזיקפה עלולה להופיע בחודש הראשון של השימוש, אך היא במקרים רבים זמנית ובהמשך הטיפול חולפת מעליה. על פי המחקרים מדובר בפחות מ-2% דיווחים על תופעות לוואי.

27/11/2008 | 14:02 | מאת: עודד

אני לא סבלתי מתופעה כזו.אולי החשש של אנשים מתופעת לוואי שבפועל מאוד נדירה הוא מה שפוגע בזיקפה, בגלל הלחץ.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות