בתשובה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/11/2008 | 10:55 | מאת: מתקרח

האם מוצרים המוגדרים כטבעיים אכן מחזקים השיער ויכולים לשפר את הצמיחה?. אני סובל מהתקרחות מתקדמת והייתי רוצה לשפר את המצב או לחילופין לעצור את התהליך.האם הוידאיט של רוקח אכן מחזק שורשי השיער או שכרגיל הכל שטויות?.. האם בכלל זה אפשרי?.

25/11/2008 | 08:34 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יעקב שלום, אני מאמין במינוקסי ובפרופסיה כטיפול טוב נגד התקרחויות - כל דבר אחר ניתן לנסות ואם לא עוזר לפנות לרופא עור שירשום לך את התרופות.

27/11/2008 | 14:00 | מאת: שחר

אולי זה אישי, אבל עלי המוצרים הטבעיים לא עבדו. סתם זרקתי כסף. פרופסיה לעומת זאת עצרה לגמרי את הנשירה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות