האם מרכך מזיק לשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/11/2008 | 07:05 | מאת: אריק

יש לי טיפה נשירה וברצוני לדעת האם מרכך מזיק לשיער, כמה פעמים מומלץ להשתמש במרכך בשבוע ?? ובאיזה סוג מרכך כדאי להשתמש אם בכלל. כמו כן באיזה אופן כדי למרוח אותו על השיער אם בכלל ?? תודה דוקטור (מכיוון שנראה לי שיש לי שיער שומני אז את השיער אני חופף פעם ביום כל יום בשמפו לשיער שומני) אשמח לקבל תגובות/המלצות גם מאנשים אחרים בפורום . אשמח לקבל חוות דעת על שימוש בפרופסיה מאנשים פה בפורום(אני מתלבט אם להתחיל)

19/11/2008 | 12:44 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אריק שלום, מרכך לא מזיק לשיער - כדאי לשים מרכך אחרי כל חפיפה, יש למרוח על השיער מבלי לעסות לתוך הקרקפת.

19/11/2008 | 16:28 | מאת: תגובה לדוקטור

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות