ויצמן 51 ת''א

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/11/2008 | 14:38 | מאת: רמי

שאלה למומחה, בני בן 17.5 ולפני מס' ימים ראיתי בחלק האחורי של ראשו קרקפת חסופה בקוטר של כסנטימטר וחצי, ללא צלקת. ממה יכול להיגרם דבר שכזה? ולמי אנו צריכים לפנות? אודה לכם מאוד אם תענו לי בהקדם. בתודה מראש, רמי

18/11/2008 | 17:08 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רמי שלום, התופעה שתיארת מוכרת בשמה כ"קרחת איזורית" וקורית בעיקר בגיל צעיר. הצורה המוגבלת של קרחת איזורית מאופיינת בד"כ בצמיחה עצמית ספונטנית של שיער או בתגובה מהירה לטיפול מקומי - אנא פנה לרופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות