נשירת שעיר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/11/2008 | 09:52 | מאת: אנה

שלום ד"ר האם אתה יכול לתת לי שם של רופא עור מומחה בשיער בלאומית? האם כל רופא עור יכול לאבחן ולטפל בבעיה או שאני חייבת לחפש רופא עם התמחות בשיער ?

18/11/2008 | 14:55 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אנה שלום, לא ציינת את הבעיה, בכל אופן אם מדובר בנשירת שיער, נשירת שיער הינה בדרך כלל תופעה זמנית ולא משמעותית ולכן ניתן להיוועץ ברופא משפחה - במקרים של נשירה רבה במיוחד רצוי להתייעץ עם רופא עור מומחה בתחום השיער.

18/11/2008 | 15:45 | מאת: אנה

תודה על התשובה מהירה אני 7 חודשים אחרי לידה ועדיין יש לי נשירה חריגה.בנוסף אני לוקחת גלולות יסמין ,יכול להיות שזה גם משפיע? האם כדי לחכות עוד כמה חודשים שזה יסתדר או שכבר צריך לפנות לרופא עור?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות