התחלת שימוש בפרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/11/2008 | 17:44 | מאת: מתן

ד"ר נכבד שלום, בשעה טובה ומוצלחת אחרי לא מעט התלבטויות הנני נוטל את כדורי הפרופסיה כשבוע. מאז שאני נוטל תתרופה אני חש בנשירת שיער מוגברת עד כדי דילול רציני באזור קדמת הראש(ישנה דלילות בפוני),וכן ישנם מדי פעם גירודים חזקים בראש. האם תופעות אלו נחשבות כחלק מהתופעות של התרופה,כלומר האם נשירת שיער מוגברת בתחילת תהליך השימוש זה דבר נורמלי. בתודה מראש...

17/11/2008 | 09:58 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מתן שלום, נשירת השיער המוגברת, אותה אתה מציין, אינה קשורה ללקיחת הפרופסיה - המלצתי היא שתמשיך לקחת את הכדורים.

20/11/2008 | 18:06 | מאת: יותם

התחלתי לקחת פרופסיה ואין לי את התופעות האלו, ולמיטב ידיעתי הן בכלל לא קשורות לתרופה. הבנתי מהרופא שהיא אמורה ממש לעזור. מחזיק אצבעות...

20/11/2008 | 18:05 | מאת: יותם

התחלתי לקחת פרופסיה ואין לי את התופעות האלו, ולמיטב ידיעתי הן בכלל לא קשורות לתרופה. הבנתי מהרופא שהיא אמורה ממש לעזור. מחזיק אצבעות...

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות