נשירה אחרי לידה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/11/2008 | 01:00 | מאת: דידי

דוקטור גינזבורג שלום, ילדתי, בשעה טובה, לפני שישה חודשים וחצי. כשלושה חודשים לאחר הלידה החלה נשירה חזקה. למרות שלאחרונה חלה ירידה קלה בכמות השיער הנושר- עדיין מדובר בנשירה מסיבית. שערי דק ודליל גם כך. מה ניתן לעשות? האם נטילת וויטמינים מסויימים? אינני מניקה עוד ובזמן ההנקה לקחתי פרנטל ובכ"ז השיער נשר. רוצה לציין כי גם אחרי הלידה הקודמת עברתי נשירה רבה. אך אז הייתי צעירה יותר והיו לי יותר שערות (: שערי נושר תמיד, אך לא כך. ביקרתי אצל רופא עור פעם אחת, מזמן, בנוגע לנשירה והוא אמר שהכל תקין. ולכן אתקן את שאלתי- מה ניתן לעשות שלא כרוך בביקור אצל רופא עור? (מאד קשה לתמרן עם תינוקת וללא רכב). תודה. דידי.

16/11/2008 | 09:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דידי שלום, נשירת שיער כשלושה חודשים אחרי הלידה אופיינית, אך אם הנשירה חריגה, אין מנוס מלהבדק אצל רופא עור. נטילת ויטמינים לא בהכרח עוזרת.

17/11/2008 | 00:17 | מאת: דידי

ועל העזרה הרבה שאתה מעניק פה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות