שמפו לשיער שומני

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/11/2008 | 18:25 | מאת: עידן

דוקטור לי יש שיער שומני וקרקפת שומנית ואמרת לי שאם יש לי שיער שומני אז אני יחפוף תשיער אם שמפו לשיער שומני אז מה זה יכול להיות לי שאם אני ישתמש עם שמפו לשיער שומני תמיד ויחפוף אותו אז יעבור לי השיער והקרקפת השומנית מהשיער זה ייעלם לי כל השומן מהקרקפת ולא יהיה לי יותר קרקפת שומנית ????????????? תודה

16/11/2008 | 08:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עידן שלום, אם תחפוף את השיער עם שמפו שמתאים לשיער שומני כל יום, השיער לא ישנה את אופיו השומני אבל יראה טוב ונקי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות