מוצרים טבעיים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/11/2008 | 15:05 | מאת: ליבנת

שלום אני צריכה חוות דעת שנייה בקשר למשהו יש לי נשירת שיער(בת 30 , תמיד היה לי שיער מלא) אני מעוניינת לרכוש מוצר טבעי לשיער בשם "גדל" רציתי לשאול אם ידוע לך עליו ואם זה בסדר שאני רוכשת אותו ללא מרשם רופא עור.המליצו לי עליו דרך פורום צמחי מרפא באינטרנט (הד"ר המליץ דרך האינטרנט) האם זה בסדר? ואם כן אני חייבת להשתמש במוצר לצמיתות בכדיי שיהיה אפקטיבי? עוד שאלה, האם חליטת "ניקוזית" (לשתייה)באמת יכולות לעזור לשיער/נשירת שיער ? אשמח לתשובות, תודה!

16/11/2008 | 09:45 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ליבנת שלום, לא שמעתי על התכשירים שאת מדברת עליהם.אני בעד להבדק אצל רופא עור מומחה לשיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות