פרופסיה ובעיות זיקפה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/11/2008 | 02:50 | מאת: דן

שלום רב. אני בן 21 ואני לוקח פרופסיה מזה כ10 חודשים בערך. מזה כחודש- חודשיים אני מרגיש כי כאשר אני מגיע לזיקפה היא לא שלמה כולמר שאיבר המין לא "קשה" עד הסוף ואני חושב שזה בגלל הפרופסיה. להלן מספר שאלות שאשמח אם תוכל לענות לי עליהן: 1.האם זה באמת קשור? 2.האם יש אפשרות להוריד במינון ועל ידי כך לפתור את הבעיה (כלומר להוריד מכדור לחצי כדור) 3.האם יש תכשיר אחר שיעיל כמו הפרופסיה או קרוב אליו ? 4.האם האופציה הטובה ביותר היא להפסיק לקחת את הכדור (אם כי הכי פחות מומלצת) אשמח אם תוכל לענות לי בהקדם. תודה רבה ויום טוב.

13/11/2008 | 10:36 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דן שלום, בדרך כלל תופעות הלוואי, במידה ויש, מורגשות בתחילת הטיפול ולא אחרי 10 חודשים. אין אפשרות בשלב זה של הטיפול להוריד מינון. אתה יכול לעשות נסיון להפסיק את הכדורים לחודשיים ולראות אם אכן יש שינוי בזיקפה. הפרופסיה היא התרופה הטובה ביותר ואין כרגע תרופה שמחליפה אותה.

16/11/2008 | 18:05 | מאת: דן

תיקון טעות: אני לוקח פורפסיה שבעה חודשים זה עדין לא אמור לקרות נכון? מה עם מינוקסיל..? אני לא מכיר מכיר בכלל את התרופה הזאת. תוכל בבקשה לספר לי עליה לעומת הפרופסיה והאם צריך אליה מרשם רופא גם?.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות