עור שמן בקרקפת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/11/2008 | 00:26 | מאת: נועה

שלום, אני סובלת מנשירת שיער רצינית מאוד כ-4 חודשים, וכתוצאה מכך השיער שלי הידלדל באופן משמעותי. אני סובלת מעור שמן בפנים (לא אקנה אבל היו לי פצעונים שנרגעו בגלל גלולות נגד הריון שאני לוקחת כבר שנה וחצי). רציתי לדעת אם יכול להיות שהעור השמן מתבטא גם בקרקפת וסותם את הזקיק של השערה ולכן היא נושרת? כי כשהן נושרות בקצה שלהן יש נקודה לבנה לפעמים גם די גדולה שנראית כמו שומן אם כן, מה עושים? האם זה הפיך?? הנושא מדאיג אותי מאוד ואני מחכה כרגע לתור לרופא עור שיהיה רק בעוד שבועיים.

13/11/2008 | 00:30 | מאת: נועה

שכחתי לציין משהו חשוב- הנשירה מלווה בגירוד חזק מאוד בקרקפת

13/11/2008 | 11:21 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נעה שלום, כאמור, עליך ללכת לרופא עור שיאבחן את סיבת הגרד והנשירה.

13/11/2008 | 11:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נעה שלום, אין קשר בין שיער שומני לנשירת שיער. רופא העור יוכל לאבחן את הסיבות לנשירת השיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות