התקרחות מגנטיקה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/11/2008 | 22:23 | מאת: עידן

שלום דוקטור אני בן 18 וחצי ואין לי מפרצים ורק שיער מלא ולעומת אבא שלי שהוא בן 53 אבל יש לו קרחת רק באמצע ויענו בשאר האזורים בראש יש לו שיערות איפה שאין לו שיערות זה רק באמצע אבל רואים כזה שיש לו שיער מלא אבל אמרת שההתקרחות באה מצד האימא או האבא ושני הסבים שלי הם קירחים גם מצד האימא ואחים של אימא שלי הם קרחים יענו אבא של אימא שלי הוא עם קרחת וגם אבא של אבא שלי הוא קירח ודווקא האחים של אבא שלי הם לא קירחים והאחים של אימא שלי קירחים אבל לשני הסבים שלי יש קרחת אז מה בטוח אני הולך להקריח אתה אומר באיזה שהוא שלב בחיים שלי ???????? תודה רבה

13/11/2008 | 10:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עידן שלום, שום דבר לא בטוח - ידוע כי בדרך כלל ההתקרחות הינה תופעה גנטית ויתכן שבשלב מסויים בחייך תתקרח.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות