תרופה בשם פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/11/2008 | 13:39 | מאת: גל

שלום למנהל הפורום. האם אחר נטילה של פרופסיה למשך תקופה מסויימת {למשל 5 שנים} והפסקה לאחר מכן, השיער נושר בפיתאומיות או שהוא נושר באופן איטי כאילו לא לקחתי כלל התרופה. אני בן 25 ורוצה לקחת עד גיל 30 האם בגיל 30 פתאום אנשים יבחינו בכך מיד אם הפסיק או המצב יהיה איטי כאילו לא לקחתי? האם אפשר להוריד אולי את מינון התרופה וכך לעקב תופאות לוואי לא רצויות. תודה רבה. גל בן 25. מודאג מאוד!!

12/11/2008 | 14:58 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גל שלום, אם תפסיק ליטול את הפרופסיה לאחר 5 שנים השיער החדש שצמח יחל לנשור באופן הדרגתי כאילו לא לקחת את התרופה. לגבי המינון - בנטילת הפרופסיה זהו המינון המקובל ובד"כ אין כל תופעות לוואי, אולי בעוד 5 שנים יהיו תרופות חדשות שניתן יהיה לקחתן במינון נמוך יותר עם תוצאות טובות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות