יחסי מין ללא אמצעי מניעה תוך שימוש בפרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/11/2008 | 17:26 | מאת: אלמוני0123

שלום, אני נות ל פרופסיה מזה חצי שנה תוך דאגות רבות מפני תופעות הלוואי העתידיות ואולי הבלתי הפיכות. רצילי לשאול האם ניתן לקיין יחסי מין בזמן נתילת פרופסיה ללא אמצעי מניעה. הבנתי שלפני כניסה להריון יש לעשות הפסקה של חודשיים או משהו כזה.. אך שאלתי היא האם גם בזמן רגיל למשל בעת לקיחת גלולות למניעת הריון ניתן לקיים יחסים ללא קונדום ולהגיע לפורקן מיני בוף האישה ללא חשש מפני השפעות כלשהן על האישה אודה להתייחסותך המפורטת בנושא בברכה אלמוני0123

02/11/2008 | 09:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלמוני, הפרופסיה אינה פוגמת באיכות הזרע או בעובר. נטילת התרופה אסורה לנשים, אך לגברים היא מותרת גם ביחסי מין לא מוגנים. אין כלל צורך לעשות הפסקה בלקיחתה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות