בדיקה מיקרוסקופית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/10/2008 | 23:34 | מאת: טלי

עשיתי בדיקה מיקרוסקופית של השיער - עוד לא קיבלתי תוצאות, אולם מקריאה באינטרנט עלה שאסור לחפוף או לשטוף את השיער כ-24 שעות לפניה, ואילו אצלי הוא היה חפוף כמה שעות קודם לכן. האם הבדיקה שווה משהו?

30/10/2008 | 09:51 | מאת: אריק

היי טלי גם אני חושב לעשות בדיקה כזו הייתימעוניין לדעת אצל מי עשית אותה .?? ומה הבדיקה הזו אומרת לך . ואיך היא עוזרת לך ??

02/11/2008 | 12:22 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום טלי, בד"כ רצוי לא לחפוף את השיער כ-24 שעות לפני הבדיקה. מומלץ לבצע זאת בשנית על מנת לקבל תוצאות מהימנות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות