שיער שומני בעניין גנטי והורמונלי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/10/2008 | 16:43 | מאת: עידן

דוקטור לי יש שיער שומני כי קיבלתי תגן מאבא שלי כי גם לאבא שלי יש שיער שומני ואבא שלי בן 52 ולאבא שלי יש קרחת אבל הקרחת רק באמצע כל הצצדדים שיער מלא רק באמצע יש לו קרחת כל שאר הצדדים יש לו שיערות והקרחת התחילה לו ככה בגיל 30 ככה 32 מה דוקטור עם אני לקחתי תגן מאבא שלי אז מה זה אומר שיהיה לי גם קרחת כמו שלו אבל יותר מאוחר????????? תודה

27/10/2008 | 13:32 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עידן, או שכן או שלא. אני לא יכול לדעת. אולי ירשת זאת מהצד של אמך ולא של אביך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות