נשירה בלתי פוסקת לבחורה !

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/10/2008 | 12:26 | מאת: ליבנת

שלום! אני בחורה, תמיד היה לי שיער מלא עד לפניי שנתיים וכל חיי!! (בת 30 כרגע) פתאום נהייתה לי נשירה דרסטית, זה התחיל לפניי שנה וחצי בערך אני יכולה להגיד שגם בתקופה הזאת עברו על השיער שלי דברים כמו צביעת שיער בשניי בקבוקיי חמצן 9 אחוז ואז הצבע לא יצא יפה אז עשיתי שטיפה במספרה מה שאחריי זה אמרו לי שזה מזיק !! או שלא באשמתי אחותי עובדת בגן והדביקה אותי בכינים!! (אותם כבר ניקיתי ממזמן כמובן) גם לפניי פחות משנה עשיתי בדיקות כלליות והרופאה אמרה לי שיש לי חוסר ברזל רציני והיא נתנה לי לקחת כדוריי ברזל.באותו זמן ניגשתי על דעת עצמי לרופא עור והוא נתן לי שמפו מיוחד, ויטמינים ותמיסת אלופקסי, השתמשתי בבקבוק אחד אבל גם עכשיו בימים אלו, עדיין יש לי נשירה. גם אחריי שקיצרתי קצת את השיער.הנשירה מתבטאת בזה שכול השכבה הראשונה של השיער שלי נושרת לאט לאט ללא הפסק ונשאר לי רק השכבה התחתונה.זה מפחיד אותי כי זה לא מפסיק וגם למעלה נושר לי ומתדלדל! רציתי לדעת אם תוכל לעזור לי בזה בבקשה.וגם רציתי לדעת כמה עולה מפגש (אני חברת מכבי) בהנחה שארצה לקבוע תור. אשמח לתשובות, תודה מראש!

26/10/2008 | 09:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ליבנת, ראשית, את יכולה להגיע אלי דרך הקופה (מכבי) ליעוץ לנשירת שיער. יש לוודא באמצעות בדיקת דם נוספת אם אין לך מחסור בברזל. זאת לאחר שנטלת כחודשיים את הברזל, עשית הפסקה בת שבועיים וביצעת את בדיקות הדם בשנית. אני ממליץ ביקורת וטיפול אצל רופא העור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות