נשירת שיער באזור הגוף

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/10/2008 | 18:19 | מאת: עידן

דוקטור יש לי נשירת שיער באזורים מסוימים בגוף יש לי למשל באזור החזה אם אני מעביר תיד שאני משפשף שם עם היד וגם באזור איבר המין יש לי נשירה כזו עם אני משפשף תשיערות של איבר המין מה זה דוקטור יכול להיות הנשירה של השיער בגוף מה דוקטור זה יכול להיות קשור לשיער בראש שגם יש לי שם נשירת שיער בקרקפת בראש האם זה קשור ????????????????

26/10/2008 | 09:27 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עידן, כשאתה מתעסק בשיער יותר מידי, אתה בסוף תראה שיערות הנותרות בידיך.אני לא יכול לדעת מה יש לך בלי לבדוק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות