פרופסיה-התלבטות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/10/2008 | 22:47 | מאת: יאיר

ד"ר הייתי מעוניין להתייעץ איתך. יש לי מפרצים, הייתי מגדיר אותם די גדולים, אני חושש שיש לי נשירת שיער גם במרכז הראש(לא הקודקוד- אלא יותר קרוב למפרצים), קשהלי לראות דלילות בינתיים אך כמות השערות שנושרות הוא דיי גדול. הייתי אצל רופא עור שאמר לי שזו הקרחה גנטית. נתן לי מרשם לפרופסיה ל-6 חודש והמליץ לי על מינוקסידיל. אני חושש מכדורי הפרופסיה בעקבות מה שקראתי עליהם. מה הטיפול הטוב ביותר כדי לעצור את ההקרחה לגמרי ובנוסף לחזק את שורשי השיער במפרצים ולמנוע שם הקרחה?....

23/10/2008 | 10:27 | מאת: שחר

אני כל הזמן קורא כאן על "תופעות לוואי מפחידות של פרופסיה", וכל הזמן רואה שהרופא ושאר משתמשים אומרים שהתופעות נדירות מאוד (2%). נראה לי שאנשים סתם בפאניקה, כי לי התרופה מאוד עזרה.

23/10/2008 | 13:37 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יאיר, אני לא יכול לתת לך המלצה דרך האינטרנט. אך אני חושב ששילוב של מינוקסידיל ופרופסיה יכולים להיות טובים למצבך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות